Vind voucher til Tamron objektiv

Første præmie i 12 og 24 Timers FotoMarathon

Vinderen at 12 Timers FotoMarathon kan glæde sig til voucher til køb af Tamron objektiv på 5.000 kr.
Vinderen af 24 Timers FotoMarathon bliver belønnet med en voucher til køb af Tamron objektiv på 7.000 kr.

Begge præmier er sponseret af Focus Nordic.

Tamron laver fantastiske objektiver

Hvis du ikke allerede kender Tamron, så er det et japansk premiumbrand, der producerer kameraobjektiver i verdensklasse. Tamron har modtaget adskillige anerkendte priser som EISA Lens of the Year og TIPA Best Lens i Europa og er det foretrukne objektivmærke for mange professionelle fotografer og fotoentusiaster over hele verden.

Læs mere om objektiverne her

Her er TAMRON SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2
Et professionelt vidvinkelzoomobjektiv med høj lysstyrke, billedstabilisering og lydsvag autofokus. Som andre objektiver i Tamron G2-serien er Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 udstyret med to mikroprocessorer, der giver en mærkbart hurtigere autofokus og endnu bedre ydelse med Tamrons indbyggede VC-billedstabilisering (Vibration Reduction).
Den forbedrede VC-billedstabilisering giver mulighed for at benytte lukkertider, der er til 4,5 stop længere, end man normalt skal bruge for at undgå kamerarystelser. Kombineret med den høje lysstyrke på f/2.8 ved alle brændvidder betyder det, at fotografen kan tage knivskarpe billeder under dårlige lysforhold uden at skulle benytte et stativ!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *