FotoMarathon FAQ

Ubesvarede spørgsmål

Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på, så “klik her” og send det til os.

Indhold

Aflysning

Billedbehandling

Copyright

Deltagernummer

Emnepræmier

Konkurrenceregler

Teknisk assistance

Tilmelding

Aflysning af FotoMarathon

Hvis FotoMarathon bliver aflyst vil det blive annonceret på hjemmesiden, FotoMarathons facebook side og via mailinglisten.
Til toppen af siden

Billedbehandling

I FotoMarathon er det ikke tilladt at efterbehandle billederne på computer, telefon eller kamera.
Du må gerne foretage dig alt, der kan gøres, før billedet bliver taget. Dvs. anvende indstillinger som f.eks. sort/hvid og sepia samt anvende ekstraudstyr i form at blitz, stativ, filtre, afmaskninger og lignende.
Til toppen af siden

Copyright

Copyright på dine billeder tilhører dig. Der er dog et par undtagelser. Dem kan du læse om i Konkurrenceregler og vilkår for deltagelse i FotoMarathon
Til toppen af siden

Deltagernummer og Password

Du får dit deltagernr. når du tilmelder dig FotoMarathon – pas godt på det. Deltagernummeret bruges til at identificere dig og dine billeder. Når du indsender (uploader) dine billeder til konkurencen, skal du logge ind med dit deltagernr. og password.
Til toppen af siden

Emne præmier

Der er en præmie til det bedste billede indenfor udvalgte emner. For at deltage i konkurrencen om emnepræmier, skal du gennemføre 6, 12 eller 24 timers FotoMarathon.
Til toppen af siden

Konkurrenceregler

Vi anbefaler at du læser konkurrencereglerne grundigt, så du undgår problemer. Konkurrencereglerne finder du her.

Da der hele tiden udvikles nye teknikker og funktioner til kameraer, som det er nødvendigt at forholde sig til, vil FotoMarathons konkurrenceregler blive ændret løbende og uden varsel. Hvis du er i tvivl om reglerne og de teknikker dit kamera har, skal du kontakte FotoMarathon.
Til toppen af siden

Teknisk assistance

Hvis der opstår problemer undervejs, skal du straks henvende dig til FotoMarathons crew, som yder teknisk assistance efter bedste evne.

Til toppen af siden

Tilmelding

For at deltage i FotoMarathon, er det nødvendigt at tilmelde sig. Tilmeldingen åbner omkring 1. august og lukker når FotoMarathon begynder.
Når du tilmelder dig, får du dit deltagernummer. Det får du brug for under konkurrence, så gem din mail.
Til toppen af siden