Tamron SP 35mm F/1.8 Di VC USD

Vind Tamrons nye Objektiver

En præmie der er værd at kæmpe for

Uanset hvilken fotograf man er, så har vinderne af første og anden pladsen i FotoMarathon 12 og 24 timer noget rigtig godt at glæde sig til. De vinder nemlig et af Tamrons sidste nye objektiver med fast brændvidde og vinderne vælger selv hvilket objektiv de vil vinde.

De nye Tamron objektiver vinderne kan vælge imellem er

Tamron SP 35mm F/1.8 Di VC USD

Tamron SP 35mm F/1.8 Di VC USD

Tamron SP 45mm F/1.8 Di VC USD

Tamron SP 45mm F/1.8 Di VC USD

 

Her er tale om lysstærke objektiver (F/1.8) med en fast brændvidde på 35mm og 45mm, udstyret med Tamrons sidste nye billedestabilisering (VC) og en hurtig, præcis og extrem stille AF motor (USD). Desuden er objektiverne meget lette (480-540 gr.) og udført i Tamrons smukke og robuste design.

Med en blænde på F/1.8 kan du tage billeder i svag belysning, hvilket er en klar fordel i mange situationer. Oven i dette er objektiverne udstyret med Tamrons nyeste billedestabilisering, som er så effektivt at du kan lave håndholdte optagelser i endnu svagere belysning. Billedstabiliseringen er faktisk så effektiv at det svarer til ca 3 blændetrin. Det betyder at du sammen med blænden på F/1.8 kan tage skarpe billeder med håndholdt kamera i svagere lysforhold end de fleste af os troede var muligt. Med en vægt på kun 480/540 gr. er det også væsentligt lettere at holde kameraet stille under dine optagelser.
Den store blændeåbning på F/1.8 giver dig også mulighed for at tage billeder med en smuk sløret baggrund som vil fremhæve dit motiv.

Start of a New EraTamron 5 Year sticker

Der kan siges meget mere om disse objektiver. Men uanset om du er vant til objektiver med fast brændvidde eller du er vokset op med zoom objektiver, kan de her objektiver blive en ”Start of a New Era” for dit liv som fotograf.

5 Års Garanti

Tamron objektiverne er robuste og kan tåle at blive brugt. For at understrege det, giver Tamrom 5 års garanti på objektiverne.

tamron-opt-2016

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *