CEWE Fotobog

Vind en CEWE Fotobog

CEWE Fotobog til alle vindere

Alle der vinder en præmie i FotoMarathon og MobilFoto får en CEWE Fotobog Stor med Hardcover til en værdi af 255 kr. CEWE Fotobog har været hovedsponsor for FotoMarathon i en del år og er det selvfølgelig også i år.

Lav din helt egen fotobog

CEWE Fotobog. Alle vindere i FotoMarathon 2016 får en CEWE FotobogDet er super nemt at lave din helt unikke fotobog og du bestemmer selv om bogen skal være med dine billeder fra FotoMarathon, studenterturen,  dine børns konfirmation, den uforglemmelige rejse, dit barns første år – mulighederne er uendelige. Du downloader bare CEWE’s Bestillingssoftware, starter programmet og du er igang med at designe din fotobog. Har du brug for inspiration og hjælp, er det ikke langt væk. CEWE har et gratis online kursus og inspirations videoer, dem finder du her.

Video i din fotobog

Hvis du har en video du vil gemme i din fotobog, er det også muligt. Det kan f.eks. være da bruden gik op af kirkegulvet, da barnet tog sit første skridt eller hvad der nu passer til din fotobog. Klik her og læs mere om Video i din CEWE FOTOBOG.

CEWE APP

Hvis du vil designe din fotobog på din smartphone eller tablet, skal du bare downloade en CEWE FOTOBOG App. Den er gratis og findes til både iOS og Android  – det er både nemt og sjovt!
CEWE Fotobog er hovedsponsor for FotoMarathon 2016

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *