Børn og unge og FotoMarathon

Kan billeder taget af børn og unge overhovedet måle sig med billeder taget af voksnes? JA, det kan de. Et godt eksempel er udstillingen DIE KINDER VON TACLOBAN
 − 100 KAMERAS FÜR 100 KINDER hvor billederne er taget af børn og unge med engangskamera. Udstillingen er også et bevis på, at det ikke er det fantastiske kamera der skaber billedet men mennesket bag kameraet.
Læs mere om udstillingen på FotoMarathons indlæg om udstillingen og på udstillingens officielle side (klik på billedet).header_tacloban

Har børn & unge en chance for at vinde i FotoMarathon?

JA, heldigvis. Her er nogle eksempler fra de sidste par år.

3. pladsen i mobil 12 timers FotoMarathon 2013
I 2013 blev 3. præmien i 12 timers mobilkonkurrencen vundet af Laura Højfeldt som var 13 år på det tidspunkt. Her er et par af hendes billeder.

3. præmie i Mobil 12 timers FotoMarathon 2013. Laura Højfeldt3. præmie i Mobil 12 timers FotoMarathon 2013. Laura Højfeldt3. præmie i Mobil 12 timers FotoMarathon 2013. Laura Højfeldt3. præmie i Mobil 12 timers FotoMarathon 2013. Laura Højfeldt

Vinder af emne nr. 4 "Under vandet". Maria Wiuff
Vinder af emne nr. 4 i 2012
I 2012 vandt Maria Wiuff en præmie med dette billede. Dommerne valgte hendes billede som det beste til emne nr. 4 “Under vandet”.
Vi ved ikke helt hvor gammel hun var på det tidspunkt, men hun deltog sammen med sin far i 12 timers FotoMarathon.

1. præmie i 12 timers FotoMarathon 2011
I 2011 blev 1. præmien i 12 timers FotoMarathon vundet af Malene Nelting jepsen & Ditte Papendick Nielsen. De to piger deltog sammen og delte præmien og æren. Vi registrerer ikke vores deltageres alder men jeg synes jeg kan huske at de var 18 år på det tidspunkt.
Vi anbefaler at børn og unge går sammen to og to. Det er også muligt at være to personer om een deltagelse, for at begge to kan have de samme fordele og komme ind i basen om natten, kan man leje et ekstra FotoMarathon armbind.
1. præmie 12 timer fotoMarathon 2011: Malene Nelting jepsen & Ditte Papendick Nielsen1. præmie 12 timer fotoMarathon 2011: Malene Nelting jepsen & Ditte Papendick Nielsen1. præmie 12 timer fotoMarathon 2011: Malene Nelting jepsen & Ditte Papendick Nielsen

 

6 timers FotoMarathon og ungdomsrabat

Vi vil meget gerne have flere unge deltagere. Derfor er det i år for første gang muligt at deltage i et 6 timers FotoMarathon. Samtidig har vi indført rabat på deltagelsen til børn og unge under 18 år og til studerende. Ved forsalg kan de deltage for kun 100 kr. Det er vores håb at det vil tiltrække flere børn og unge.

Forældrer – deltag med jeres børn

Vi kan meget anbefale, at forældrer deltager med deres børn. Det giver begge en oplevelse de vil huske. Her er en lille video fra 2011, hvor en far og datter holder hvil inden emneudleveringen kl. 6.30. De deltager i 24 timers FotoMarathon og mon ikke vi møder dem igen i år?
Hør datterens meget fine beskrivelse af at deltage i FotoMarathon.