Vind Hovedtelefoer og Højttalere fra KOSS

KOSS Over-Ear BT540i HovedtelefonKOSS BT540i

KOSS Hovedtelefon Over-Ear BT540i Sort/Bluetooth m. Mic. Trådløse hovedtelefoner med indbygget aptX® codec teknologi. To mikrofoner der arbejder i sync for at reducere baggrundsstøj og leverer fremragende lydkvalitet. Med kontroller for nem adgang til at navigere mellem sange og afspille eller holde musik på pause, lydstyrke op, lydstyrke ned, og besvare indgående opkald.
De lækre hovedtelefoner har en værdi af 1.349,- kr.

Læs mere om KOSS BT540i

KOSS BTS1 HøjttalerKOSS BluetoothBTS1Main

KOSS – BTS1 er en kompakt Bluetooth højtaler fra KOSS der leverer stor lyd trods sin beskeden størrelse. Nyd dit musik overalt. Højttaleren er trådløs med bluetooth 4.0 og hvis du hvis du har behov for det, har den også AUX Indgang.
KOSS stiller med 5 af disse lækre højtalere, som har en værdi af 449 kr. pr. stk.

Læs mere om KOSS BTS1

Koss Logo

At høre er at tro, er den direkte oversættelse af Koss sloganet Hearing is believing. Koss er originalen. Kendt for opfindelsen af de første stereo hovedtelefoner. Koss har været banebrydende inden for hi-fi siden 1958 – tre generationers amerikansk opfindsomhed, integritet og uforlignelig kvalitet. Da Koss i 1984 introducerede Porta Pro modellen satte de samtidig en standard for hvor god en transportabel letvægts stereo hovedtelefon kan være uden at koste en formue, en standard der den dag i dag står urørt. Der er ingen over og ingen i nærheden, så omskrevet burde sloganet være ”Hear it, or you won’t believe it”.