FotoMarathon 2012 – Prisvindende fotograf er med til at definere årets emner

Fotografen Mads Nissen må siges at være Danmarks mest omtalte pressefotograf her i løbet af de sidste par uger.

 

Årets pressefotograf Mads Nissen

 

Ved udvælgelsen af danmarks fornemste pris for pressefotografer overraskede Mads ved ikke blot at vinde den fornemste pris, som årets pressefotograf, men også 4 andre priser.

Mads vandt også prisen for Årets Pressefoto, Årets Reportage Udland, Årets Nyhed udland og sidst men ikke mindst Årets Portræt, for hans fantastiske portræt af den norske statsminister Jens Stoltenberg.

 

Årets pressebillede af Mads Nissen

Derfor var det også super fedt at Mads straks sagde ja til at være emnestiller til årets FotoMarathon 2012. Siden starten af FotoMarathon har det været arrangørgruppen, som definerede årets emner, men sidste år valgte vi at lade andre fotografer/kulturpersonligheder være med til at stille med årets emner.

Vi ville gerne have en anden vinkel på emnerne og det skal jeg love for at vi fik. Kort efter at Mads havde sagt ja og vi havde skrevet lidt sammen om retningslinierne, så dukkede der nogle spændende emner op, som jeg glæder mig til at se hvordan årets deltagere vil forholde sig til.

Emnerne behandles strengt fortroligt mellem 2 af medlemmerne af arrangørgruppen og de folk, som er med til at definere emnerne. Ingen andre i arrangørgruppen vil kende til emnerne før de bliiver offentliggjort på selve dagen.

En stor tak til Mads for hans støtte, og et lige så stort tillykke med de fantastiske billeder, der gav ham de 5 flotte priser. Vil du se nogle af Mads’ billeder og læse mere om ham, så kig ind på hans hjemmeside: www.madsnissen.com.