FotoMarathons interne regler

FotoMarathons interne regler for frivillige

Frivillige og deltagere i FotoMarathon

FotoMarathon bliver til ved hjælp fra rigtig mange frivillige, som yder et uvurderligt stykke arbejde. Uden dem vil FotoMarathon ikke være til.  En del af de frivillige er samtidig deltagere i FotoMarathon som tilbyder deres hjælp på et specifikt område. De er alle med i en eller flere af FotoMarathons arbejdsgrupper, f.eks. udvikling af software, grafik, udstilling og bygrupperne.

Da det kan virke underligt, at man kan være med til at arrangere FotoMarathon og samtidig deltage i FotoMarathon, har vi vedtaget et sæt interne regler for hvilke af FotoMarathons frivillige der må deltage i FotoMarathons konkurrencer og hvilke som ikke må, samt regler for hvordan vi internt håndterer emnerne.

Alle som arbejder med FotoMarathon er frivillige/aktive i FotoMarathon.

Hvilke frivillige må deltage i FotoMarathon?

Ingen fra FotoMarathons bestyrelsen (også kaldet Arrangørgruppen og Hovedgruppen) må deltage i FotoMarathons konkurrencer.

Ingen lokal arrangør som modtager kuverter med emnerne og alle der skal åbne kuverterne i lokalt hver by, må IKKE deltage i FotoMarathon konkurrencen.

Omvendt må alle frivillige i FotoMarathon udenfor bestyrelsen godt deltage i FotoMarathon konkurrencen. Det kan være vores softwareudvikler, en grafikker, den der arrangerer udstillinger…

Retningslinier for håndtering af emner

Det er kun Foreningen FotoMarathons bestyrelse der må vælge emner og håndtere emner.

Hvert år vælges 2 personer fra FotoMarathons bestyrelse til at varetage årets emner. Det er kun disse 2 personer der må se, håndterer og vide hvilke emner der er for det pågældende år. Det er også dem som laver emnekortene færdige, sender dem til tryk, modtager dem fra tryk og pakker dem i forseglede kuverter og opbevarer dem indtil konkurrencen.

For yderligere at sikre processen skal de 2 udvalgte bestyrelsesmedlemmer sikre at emnekortene i alle byer leveres i forseglede kuverter der først må åbnes foran deltagerne.
Dem der modtager kuverterne og alle der skal åbne kuverterne i lokalt hver by må IKKE deltage i FotoMarathon konkurrencen.