Bedømmelsen 2014

I morgen findes vinderne af FotoMarathon 2014

I morgen lørdag d. 6. september, vil dommerne finde vinderne af FotoMarathon 2014. De tre dommere som skal arbejde sig igennem de mange billeder er Patrick Kauffmann, Bent Larsen og Kirsten Frandsen.

Online bedømmelseOnline bedømmelse af FotoMarathon

Vi har udviklet et system til at bedømme emnekonkurrencen online og det bliver testet i år. Når de tre dommere logger sig ind i systemet, får de hver tildelt 8 emner, som de skal finde en vinder til.
Til højre ses et screendump af online bedømmelsen.

En klar forbedring af FotoMarathons emne bedømmelse

Før i tiden skulle dommerne finde billedet bland alle billederne på deltagernes kontaktark. Hvis en anden dommer var i gang med et kontaktark måtte de andre dommere vente…

I det nye system ser dommerne alle billeder til et emne på skærmen samtidig. Billederne kan ses i stor størrelse, dommerne kan lave udvælgelser i det uendelige og holde de bedste billeder op mod hinanden. Dommerne kan også fortryde og gå baglæns og se alle billeder igen. Når der er eet billede tilbage, er vinderen fundet – med mindre dommeren fortryder og starter bedømmelsen forfra.

Deltagerne er 100% anonyme i den nye emne bedømmelse. Dommerne kan ikke engang se deltagernummeret.

Vinderne af hovedkonkurrencenHver FotoMarathon deltagers billeder printes på et kontaktark i A3 format

Vinderne af 1., 2., og 3. præmien i de tre konkurrencer, bliver stadig valgt udfra kontaktark i A3 format. Hver kontaktark indeholder alle billeder fra een deltager. Til at understøtte bedømmelsen, kan dommerne se billederne i fuld størelse på skærm.
Det er her dommerne i fælleskab må diskutere sig frem til en vinder.

Billedet til højre viser kontaktark.

Vi glæder os til at høre hvad de finder frem til 🙂

One thought on “Bedømmelsen 2014”

Lukket for kommentarer.